Mina, meie ja fotograafia

Ema-tütre pildistamine

Minu töönädalasse mahtus ka üks fotolavastus. Tiivist ja Minna Loorest olen ennegi kirjutanud, nende kohta pikemalt saab lugeda SIIT.

Ma olen ammu ammu tahtnud teha ema-tütre pildistamist aga kuidagi pole siiani õnnestunud. Nüüd Tiiviga avanes see super võimalus ja oi kui lahe see oli! Tiivi soov oli saada boho stiilis pilte, otsisime koos näidis pilte kokku, mis see umbes olla võiks. Tema asus otsima kogu stilistika asju ning mina mõtlesin pikemalt pildistamise osale. Koostöös otsisime sessiooni kohta, mõtlesime üht-teist ja kolmandat. Kokkuvõttes on tulemus just see, mis ootasime.

Edaspidi saabki minult tellida ka fotolavastusi. Kogu stiili osas tuleb appi Tiivi, kes aitab stiliseerida võtteplatsi. Kogu protsess toimub koostöös kliendiga.

 

Võtteplatsi stiliseerimine Tiivi
Fotograaf Inca Ojamäe

DSCF9856

 

 

Aitäh

facebook-icon-logo-vector

 

 1 thought on “Ema-tütre pildistamine”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga