Mina, meie ja fotograafia

Esimene pildistamine – Kati beebiootus

Otsisin oma Facebooki lehel beebiootel modelle ja nendest esimene ongi Kati. Lisaks pildistamisele said kõik modellid tasuta meigi Margotilt. Minu jaoks oleks nagu loterii võit saada tasuta pildistamine koos meigiga:)

Esialgu olime kokku leppinud hoopis teise koha pildistamiseks. Ootusärevus oli sees ja kodus ma oodata ei suutnud, ikkagi esimene sessioon mu töö nädalal, nii läksin juba meiki kohale. Teel sinna mõtlesin hoopis teise koha välja. Siiani olen super rahul selle otsusega ja õnnelik, et modell mu pakkumisega kaasa tuli.

Pildistamine ise läks minu meelest päris hästi. Kati oli imearmas inimene ja väga rahulik, et ka kogu minu närvilisus kadus ka ära.

Ma ei saa aru, midagi on nende rasedate juures, mis on nii nii võluv mu jaoks. Kindlasti pole sellel mingit seost minu oma rasedusega, kuna minu jaoks polnud rasedus mitte midagi ülimeeldivat või oleksin ennast kuidagi eriti kaunina tundnud. Pigem ikka vastupidi. Aga pildistama võiks jäädagi neid ilusaid beebi ootajaid.

Modell Kati
Fotograaf Inca Ojamäe
MUA Margot M.U.A Studio

DSCF9013-2

DSCF9141

 

Aitäh

facebook-icon-logo-vector

 1 thought on “Esimene pildistamine – Kati beebiootus”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga