Mina, meie ja fotograafia

Imearmsa perekonna pildistamine

Ilmselt on kõige suurem osa minu pildistamisest praegu pere pildid. Samal ajal aga on suurim pähkel väikeste laste pildistamine. Osa ei taha sugugi ema jala küljest lahti lasta, et kaamera ees üksi istuda, teised aga ei suuda kuidagi paigal püsida ja kolmandad keelduvad niisama igasugusest koostööst. Sellises olukorras tunnen, et osaliselt teeb veidi raskemaks asjaolu, et pildistamised pole eesti keelsed ning minu inglise keel pole veel nii ladus kui võiks olla.

Minu juures käis pildistamas väga tore perekond. Pildistamine oli väga meeleolukas ja lõbus. Saime kõik naerda. Kogu pildistamise juures oli minu jaoks ikkagi justkui kirss tordil pisikese 10 nädalase beebi piltide tegemine koos emaga. Tunnen, et beebide pildistamine on mulle hingelähedane. Ja nende piltidega jään ise kõige rohkem rahule.

DSCF5467

DSCF5627

DSCF5660-2

DSCF5594

DSCF5649-2

DSCF5673

DSCF5579-2

 

Blogi postituse lõpp_3

facebook-icon-logo-vector

 

 Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga