Mina, meie ja fotograafia

Isadepäev piilub igal ajal

Üle pika pika aja oli mul siin pildistamine. Tellijaks oli üks tore briti tüdruk, kelle soov pildistada lapsi ning teemaks oli isadepäev. Britid tähistavad isadepäeva juuni kolmandal pühapäeval. Muidugi olin õnnelik, et ta usaldas sellise töö mulle.

Lastega pildistamine on alati omamoodi väljakutse. Igakord räägin alguses kliendile, et kogu sessiooni teeme laste järgi. Neid ei tohi sundida paigal istuma pikalt või üldse rangelt keelata, muidu on tuju rikutud ja piltidest võib vaid und näha. Minu kannatust jätkub, eriti kui tegemist pole oma lastega:)
Jalutasime tunnikese pisikeses pargis ringi, lapsed oleks muidugi tahtnud rohkem murumäest alla rullida ja liumäel olla aga saime rahuga siiski ka nendest edasi liikuda.

See kas lapsed vaatavad naeratades kaamerasse või ei, on juba kliendi enda maitse eelistus. Mina ise isiklikult ei eelista kaamerasse vaatamist. Mulle meeldib kui kõik käituvad loomulikult, ei pane üldse kaamerat tähelegi ja siis vaikselt fotograaf teeb pilte sellest loomulikust kulgemisest. Võin muidugi kinnitada, et teoorias on see kõik tore aga pildistama minnes, püüa unustada kaamera või fotograaf:)

Ise olen piltidega enam vähem rahul. Alati saab paremini. Alati on arenguruumi.

 

Aitäh

facebook-icon-logo-vector

 

 2 thoughts on “Isadepäev piilub igal ajal”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga