Mina, meie ja fotograafia

Lifestyle pildistamine ja pildistamise info Eestis

Veel eelmise aasta lõpus oli mul väga lahe lifestyle pildistamine. Ma isegi ei tea sellele eesti keelset nime – eluline? Eestis kahjuks seda sorti pildistamised väga popid ei ole aga kindlasti kuulub see valdkond minu lemmikute alla. Olen neid pilte alati vaadanud ja imetlenud, nii et olin (ja olen siiani) ülimalt õnnelik kui selline võimalus mulle avanes.

Pildistamine ise oli kliendi kodus. Leppisime eelnevalt kokku, et nad küpsetavad perega midagi. Mida täpselt oli nende enda otsustada. Pakkusin, et võiks olla midagi, mis lastele meeldib teha.
Alustasime magamistoas muinasjutu lugemisest, edasi tegid nad hommikusöögi, sõid ja siis mängisid veidi lastega. Kogu pildistamine võttis aega umbes 2h. Lappsi oma kodus pildistada on tunduvalt toredam. Nad on rahulikumad ja tunnevad enad mugavalt ning jääb ära kogu võõrastamise aeg. Lisaks mulle meeldib asjaolu, et pildid pole poseeritud, vaid lihtsalt nende loomulikust asjade käigust tulnud.

PS! Kui keegi lugejatest on huvitatud sarnasest sessioonist, siis kirjutage mulle Facebooki või inca@incaojamae.com ja ma tulen suurima heameelega teile koju. See aasta oleme pikemalt Eestis mais ja juunis, nii et selleks ajaks saab broneeringuid teha juba nüüd.

 Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga