Mina, meie ja fotograafia

Lihtsalt mõned mõtted

Absoluutselt peale igat Eestis käimist läheb mul aega, et jälle siia sisse elada. Muidugi mitte enam kuid või nädalaid nagu aasta tagasi aga umbes paar päeva olen täiesti “tühi”. Mulle tundub, et siinne elu on minu enda jaoks ülimalt igav. Minus ei toimu mitte mingit arengut ja kõik seisab. Pole minu armsaid inimesi siin, kellega kokku saada ja ühesõnaga kõik tundub halb ja paha.
Peale umbes päev-paar sellist mõtlemist hakkavad mulle meenuma pooleli jäänud projektid või ideed, mis pidid teoks saama peale Eestis käimist. Siis jälle aktiviseerun ja mõtlen, et kas ma midagi asjalikku seal Eestis elades üldse teeks kui kogu aeg võiks selle asemel, kellegagi kokku saada või jumal teab, millega tegeleda, mis suures pildis üldse pole oluline.

Samas muidugi näiteks minu pildistamised oleks ilmselt ammu juba hoo sisse võtnud kui oleksin püsivalt olemas. Mult ikka küsitakse, kas mõnel kindlal ajal olen olemas, tavaliselt kahjuks pole ja nii jäängi jälle ilma kliendist. Mis tegelikult teeb mind päris kurvaks. Ilmselt ei tahakski ma hetkel 7 päeva nädalas tuhiseda ainult mööda sessioone ja ööd läbi arvuti taga pilte töödelda aga veidi võiks “tööd” teha küll. Näiteks nädalavahetusel või õhtusustel aegasel võiks ju olla mõned sessioonid, mida saaksin Iti une ajal töödelda.

Teiselt poolt muidugi on praegu mul ideaalne aeg erinevate asjade jaoks, milleks tööl käies poleks aega või jaksu. Nii ootab mind kodulehe tegemine, mis seisab puhtalt laiskuse taga. Ostsin Eestist kaasa 3 raamatut, mis ootavad lugemist. Pinterestist olen leidnud pildistamise ideid, millest saan kõvasti õppida. Alustasime Itiga erinevate meisterdamise projektidega. Ja muidugi trenn, mille tegemise olin väga minimaalsele tasemele jätnud. Õnneks viimasega olen juba algust teinud ning tagasi proovin järjele saada. Ja selle nimekirjaga võiks veel pikalt jätkata tegelikult.

Nädalavahetusel võtsime ette jälle kohutava IKEAs käigu, mida oleme edasi lükanud juba tükk aega. Ostsime mõned uued asjad Iti tuppa ning lõpuks on tema tuba peaaegu valmis. Mille üle on mul ülimalt heameel:)

untitled-1

 Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga