Mina, meie ja fotograafia

Margot ja Sven naerupallidega

Olen ennegi kirjutanud, et laste pildistamine on minu jaoks omamoodi väljakutse. Ma lausa kardan perepiltide tegemisi, sest lapsi ei ole just lihtne pildile saada ja veel raskem on neid panna tegema, midagi mida nad hetkel ise teha ei taha. Seepärast eelistan alati kui sessioon kulgeb laste tahtmist mööda ja mitte väga poseerides või neid naeratama sundides, kui nad seda teha ei soovi.

Margot ongi minu Margot, kes tegi beebiootajatele meigid ja kellega ma absoluutselt igapäev Facebookis jutustan, kui olen eemal. See pere sessioon oli teistmoodi, kuna nad pole mulle võõrad. Mis omakorda tekitab kohati olukorra, et jään lapsi vaatama kui toredad nad on ja ei tee õigel sekundil pilti. Margot ja Sven ise on super paar. Nende üksteise hoidmist ja omavahelist klappi on kaugele näha. Aga kui on kaks last pildistamisel, siis ei saa just väga palju kahjuks aega võtta paari piltide tegemisele. Need teeme teine kord:)
Igaljuhul oli pildistamine ise väga lõbus. Ja pärast pilte läbi vaadates naersin nii mõnegi pildi peale. Hea emotsiooniga pildid. Ja oi kuidas mulle meeldib kui terve pere on nii ühes stiilis riides.

DSCF9325

DSCF9332

DSCF9610

 

Aitäh

facebook-icon-logo-vector

 

 

 

 Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga