Mina, meie ja fotograafia

Minu moodi teraapia

Oleme nüüd Eestis mõnda aega olnud.  Muidugi ei jõua kuidagi siia, et kirjutada paari ridagi.

Mis me siis juba teinud oleme? Seekord kulgeb kõik suhteliselt plaani vabalt. Oleme kõigiga kokku saanud, kes ise on küsinud, mis teeme. Osadega oleme kokku jooksunud keset tänavat ja jutustanud kuni laps hüüab, et kas minema ka hakatakse. Ühesõnaga kui keegi tahaks meid näha, siis avaldage julgelt soovi:)

Peale paari päeva siin olekut sain LÕPUKS juuksurisse ja kohe sealt edasi kõrval toas lasin ripsmed panna. Esialgu pidasin taaskord plaani minna Reemeti salongi aga kuna Reemeti juurde vaba aega polnud saada, siis loomulikult oli kohe mu teine valik Daalia ilusalong. Elus ikka lähevad asjad ise õigesti ja nii oli ka selle asjaga. Sealse juuksuri Jelena juurde sattusin esimest korda ja algul olin jälle hirmus pabinas, et kas ta ikka saab aru mida tahan ja äkki mulle ei meeldi tulemus. Oeh..ikka see sama teema, kuidas mulle meeldib hirmsasti käia ainult kindlate inimeste juures selliseid asju tegemas. Istusin seal juuksuris siis ootuärevuses. Mingi hetk mõtlesin, et tuleb mis tuleb koledamaks ikka minna ei saa. Sest olgem ausad, kui üks naine pole juuksuris käinud juba 4 kuud, siis see näeb ikka kohutav välja. Esialgu läksin mõttega, et lõikan oma pikad juuksed maha. Samas arvasin, et ehk hakkan kahetsema. Igatahes rääkisin juuksurile kõik oma mõtted ära, näitasin pildid ette. Tema ütles selge ning asus tööle. Veidi rohkem kui 2h hiljem vaatasin peeglisse ja olin saanud täpselt seda, mida soovisin. Olen rohkem kui rahul. Juuksed on lühemad aga mitte lühikesed, värv on sellist värvi blond ja juured täpselt mu oma juuste tooni. Super!

Edasi siis läksin Maarja juurde ripsmeid panema. Kuna Maarja on tuttav inimene mulle, siis muidugi oli juba tore sinna minna niisama naiste jutte rääkima. Aeg läks nii kiirelt, et mu meelest olin seal pikutanud vaevalt pooltundi kui juba oligi valmis.

Minusugustele naistele on see ilusalongis käimine nagu teraapia. Tuled ära, oled energiat täis ja tunned, kuidas olemine on täiesti teine.

13575454_10153650025891570_851679758_o

Aitäh

facebook-icon-logo-vector

 Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga