Mina, meie ja fotograafia

Mul on ülilahe sõbranna tütar

Üle pika aja oleks aeg lisada üks foto postitus, vaikselt nagu hakkaks see osa siit välja surema. Kes mu Instagrami jälgib, on rohkem kursis selle osaga või üldse kogu mu eluga.

Eelmine nädal rääkisime sõbrannaga ja tekkis koos super hea mõte sessiooniks. Ta tütar käib hiphopi trennis. Ka mina olen kunagi sellises käinud ja siiani on see kuidagi südame lähedane teema mulle. Niisiis tegimegi hiphop tantsust pildistamise.
Sessioon kestis kokku meil umbes 30min. Nii et ei pidanud tundide viisi tantsima, saab suht lühikese ajaga väga lahedaid pilte.

PS! Ja ma ei tea, miks mu blogi piltide kvaliteedi “ära sööb”

 

 1 thought on “Mul on ülilahe sõbranna tütar”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga