Mina, meie ja fotograafia

Sul on 86 400 dollarit

Täna jäi mulle Facebookis ette selline pilt

14492600_342783469403049_2123090992654865584_n

Ja teate, see on 100% õige!

Mina olen üks nendest, kes jääb kinni negatiivsetesse kommentaaridesse, kellegi tehtud iroonilisse märkusesse, ma tunnen ennast täiesti laostunult mõne tehtud vea pärast. Olen enda kõige suurem kriitik ja kõige väiksem motiveerija.

Olen alati vaadanud kadedusega oma vanemat õde ja venda. Nad on enesekindlad, teavad mida tahavad elust, astuvad oma eesmärgi poole ning ei lase ennast kõikuma lüüa teistest. Nad oskavad mõelda elule endast orienteeriutult. Nad seisavad enda tehtud otsuste taga. Nad on suurepärased juhid! Ma imetlen neid omadusi nendes. Huvitav, kuidas siis mulle neid omadusi ei jätkunud? Sest ma olin kolmas, viimane laps ja minu ajaks olid need otsas:)

Me oleme kõik ühes peres kasvanud aga ometi oleme väga erinevad.

Mina olen ideaalne assistent. Mulle ei meeldi olla tähelepanu keskpunktis ja ilmselt ei suudaks juhina vastu võtta mitte ühtegi ebapopulaarset otsust. Naudin pigem tahaplaanile jäämist ning igatepidi abistamist. Elus aga ei saa olla assistent. Meeldib või ei, sa pead olema enda elu juht. Ei saa otsustamisi lükata kellegi teise kaela, pead ise oma otsused tegema ning kui need juhtuvad valed olema, siis nii on. Ei tohiks ennast jäädagi “karistama” ühe või teise tehtud vea või otsuse üle, sest elu läheb edasi ja ausalt, tegelikult kõik teevad vigu. Mul on halb komme jääda igakord kinni sellesse olukorda ning mitte edasi liikuda. Mõne valesti tehtud otsuse pärast suudan vahel ennast “karistada” mitu mitu kuud. Ma olen suurepärane ülemõtleja! Või äkki mul on lihtsalt liiga palju aega:)

Enda isiksuses on mul palju arengu ruumi veel. Aga teistpidi olen juba mõistnud, mõne osaga endas tasub lihtsalt leppida. Ei ole vaja ennast pidevalt sundida parem olema.

Õnneks vaba aja saan vaikselt sisustatud. Eelmise üleskutse peale sain mõned super pakkumised ning suutsin oma asjadega uuesti tagasi järjele saada, et neid edasi arendada:)

 

Aitäh

 2 thoughts on “Sul on 86 400 dollarit”

  • Kallis Inca, mina olen hakkama saanud motoga, et kahetseda tuleb seda, mis on jäänud tegema aga mitte seda, mis on tehtud. Kunagi ei tea, kas õige on nii või vale on naa. Ole ikka edasi positiivne ja iial ei või teada, milleks mõni halb asi võib hea olla. Me kõik teeme (oleme teinud) vigu või oleme milleski eksinud. Need, kes midagi ei tee – ei saa ka eksida ja vigu teha. Sa oled olnud ja oled ka edaspidi tubli ja hea. Pea püsti ja ikka edasi. Kerge ei ole käidav rada kellelgi, kuigi see tee on kõigil erinev 🙂
    Kui kukud, pühi põlved ja peopesad puhtaks, kuivata pisarad ning naerata 🙂

    • Aitäh sulle Ülle:)
      Nii on õige küll, et pole mõtet kahetseda. See ei muuda ju iseenesest niikuinii enam midagi. Aga teoorias tundub see kuidagi palju teostatavam ja lihtsam kui reaalsuses:)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga