Mina, meie ja fotograafia

Tänan teid usalduse eest!

Suviste fotosessioonide ajad täitusid ootamatult kiiresti mu jaoks. Ise arvasin, et vaikselt ehk tuleb 4-5 soovijat ja edasi pean ise hakkama otsima ning viimased ehk üldse välja loosima.

Ma tänan kõiki teid selle usalduse eest! Kuigi mu kogemuste pagas on nii tilluke, et polegi eriti midagi ette näidata veel, siis on teid nii palju, kes usuvad minusse ning juba soovivad minu poolt jäädvustatud pilte. See annab mulle tohutlt motivatsiooni juurde ning teeb hingele suure pai. On hea tunne saada kinnitust, et olen elus astunud õigele rajale. Kuigi kipun ise endas tihti kahtlema ning kohati veidi kartlikult siiski ikka astun edasi.

 

Kohad on täis_väike

 

Blogi postituse lõpp_3Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga