Mina, meie ja fotograafia

Uued tuuled hakkavad juba puhuma

Oi ma olen tänast päeva oodanud vist juba pool aastat! Ja olen nii elevil nagu oleks jõulud saabunud:)

Sain täna kätte oma tellitud stuudio taustad ja valgustused. Kokku panemisel muidugi selgus, et tausta tekstiil materjal on veidi midagi muud, kui mina ette olin kujutanud ning softboxi üks pirn ei töötanud aga pole hullu, pirni saab uue osta ja esialgu ajavad need tekstiilist taustad ka asja ära. Pean ise lihtsalt veidi neid sirgemaks saama ning parendama.
Vaatamata asjaoludele, ma ei pettunud! Olen nii super õnnelik kõige üle:)

Paar nädalat tagasi käisime kohalikus tehnikapoes, Saturn, Eestis vist on Euronics midagi sarnast, ja tahtsime mulle kaamera osta. Selgus, et koha peal neil just sellist pole nagu meie oleks tahtnud. Tellisime ära, öeldi et läheb kaks nädalat. Täna sai küll kaks nädalat aga olen juba õppinud, et siin Saksamaal tuleb kannatust varuda kohe rohkem. Veel rohkem kui lapse kasvatamisel:) Nii võib venida see kaks nädalat hoopis kuuks ajaks aga eks paistab.
Tunnistan ausalt, et kaamera valimisel polnud mina ise kõige suurem panustaja. Ütlesin Karlile, et ehk võiks Tanelilt nõu küsida ning nemad arutasid seda kõike omavahel. Minule sobis suurepäraselt nende pakutud variant. Milline see täpsemalt on, sellest kirjutan juba siis kui olen selle omale saanud.

Õhtul enne Iti tuttu minekut läksime pesu kuivatisse panema ja kuna mu stuudio ruum asub kohe vastas, siis muidugi pidime ka mõned pildid telefoniga seal tegema. Missiis, et taustal on voltimise jäljed alles sees:)

Iti ja Karli

2015-09-12 15.05.32

2015-09-12 15.11.29 2015-09-12 15.30.10-3

2015-09-12 15.11.51

 

Head aegaLisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga